Gudstjenester i 2019

Publisert: 22.02.2019

Hver søndag møtes menigheten til gudstjeneste. I forbindelse med at Olavskirken på Avaldsnes er stengt grunnet oppussing, møtes vi på Avaldsnes menighetshus - Karmel, mens arbeidet pågår.

Adressen er Kong Augvaldsveg 29, Karmel ligger mellom Avaldsnes barnehage og Avaldsnes skole.

Ca annenhver søndag følger vi ordningen for Olavskirken på Avaldsnes, mens de andre søndagene følger vi ordningen som er laget for Karmelgudstjenestene. Med salmer, bønn, preken, nattverd og dåp feirer vi gudstjenesten på dagen som hver uke er en Jesu oppstandelsesdag. Den største forskjellen mellom å være i kirka og på Karmel er at vi nå har andakter for barn enten i gudstjenesten eller parallelt med at gudstjenesten pågår, mens det på noen søndager er en redusert utgave med barneparkering og et eget rom der barna kan leke mens gudstjenesten overføres på høyttaler. Hvilke søndager som har hvilken type barnesamling blir kunngjort fortløpende.

I Den stille uke er det kun gudstjeneste på Karmel på palmesøndag og 1. påskedag, skjærtorsdag og langfredag er det felles kveldsgudstjenester i Kopervik kirke. Konfirmasjonsgudstjenestene i 2019 vil finne sted 27. og 28. april i Norheim kirke.

Det er kirkekaffe etter de aller fleste gudstjenestene i kirken.