Fin musikk og flotte solistopptredener

Publisert: 08.12.2015

På menighetens julekonsert

Avaldsnes menighets årlige julekonsert fant sted 2. søndag i advent og hadde som mål å skildre adventstidens forventning like mye som julens glade og forløste budskap. Munorensemblet stilte med sine to strykere, Bernhard Gismervik (fiolin) og Tobias Tellmann (cello). Sammen med menighetens organist, Arnfinn Tobiassen, akkompagnerte de barnekoret Witness!!, et kor med sangere i alderen 10-13 år.

Sammen fremførte de julespillet Den fredløse og barnet - en julefortelling for barn i alle aldre, med tekst av Dag Allard Knudsen, musikk av Per Tveit og illustrasjoner av Berit Leikhammer. Julespillet snudde historien om Jesu fødsel på hodet, og lot en fredløs mann ta rollen som den som lette etter husrom, mens en familie med et lite barn ble de som kunne ta i mot han.

De vel 150 menneskene som tok turen til kirken denne forblåste kvelden fikk oppleve fin musikk, flotte solistopptredener av Kathrine, Andrea, Frida, Julie, Margrethe, Ingrid, Oda, Jonas, Mathias og Henrik (de tre sistnevnte fremførte en rap i sangen Julaglede) og tok også selv riktig så godt i på salmene Folkefrelsar, til oss kom og avslutningsvis En krybbe var vuggen.

Elise Osmundsen var dyktig forteller.

Nå gleder vi oss til neste julekonsert, nemlig søstrene Garness og deres Barnet i krybben, fredag 18. desember. Billetter på internett her og i døren.