Keryx deltok på Karmsund brass sin Etterjulskonsert

Publisert: 05.01.2016

En fullsatt Avaldsnes kirke fikk søndag 2. januar 2016 igjen med seg Karmsund brass sin tradisjonsrike etterjulskonsert.

Med ordfører i Karmøy, Jarle Nilsen, som konferansier ble det fremført vakker julemusikk og klassiske svisker av arrangørkorpset – dirigert av vår egen Steinar Andsnes – menighetens kor Keryx, tenor Ole Morten Velde og pianist Hans Petter Tangen. "Mens koret som sang i fjor helst ikke ville ha applaus mellom sangene sine, ønsker årets kor mer enn gjerne applaus. Jo mer de får, jo bedre synger de," introduserte Nilsen.

Liv Olen Skorpe Sjøen var solist med koret, som fremførte blant annet Julen er Jesus (tekst: Ingvald Bødtker/melodi: Roar Borøy) og den vakre engelske folketonen Sjå, i stille vinterkveld med norsk oversettelse av Svein Ellingsen.

Se mer her i reportasjen på Haugalandnytt sine nettsider.