Feiring av barnekoret Witness!! sine første 15 år

Publisert: 24.01.2017

Søndag 22. januar feiret barnekoret Witness!! at det var 15 år siden de startet opp. Jubileet ble markert med en stor korkonsert der de fem menighetskorene Avaldsnes barnegospel, Witness!!, Testimonia, Keryx og Credo deltok både med egne nummer, samt to fellessanger som avslutning.

Den 22. januar 2002 møttes Witness!! til sin første øvelse, og lederne var da Liv Gismervik, Åse Osmundsen, Ellinor Bårdsen og Siv Elin Hetland. Av disse er Åse Osmundsen og Siv Elin Hetland fremdeles med som henholdsvis dirigent og administrator. Arnfinn Tobiassen akkompagnerer koret nå etter at Ellinor Bårdsen gav seg i 2013.

Aase Simonsen, leder for hovedutvalg for kultur og oppvekst i Karmøy kommune, hilste koret og de frivillige lederne og gratulerte med dagen på vegne av Karmøy kommune. Koret fikk pizza og brus "så mye de bare orker" som bursdagsgave av kommunen, noe som var en meget populær gave! Gunnar Helge Sjøen, leder for Avaldsnes menighetsråd, holdt også en kort tale der han gratulerte koret og lederne, og han bidrog i tillegg som trommeslager på flere av korsangene.

Konserten ble avsluttet med to arrangement av Witness!!-sangene Fantastisk skatt og Vær med meg, kjære Jesus (M Ellinor Bårdsen, T Åse Osmundsen), og det store felleskoret talte over 60 stemmer til sammen. Takk for en flott kveld til både publikum og de deltagende korene!