Konserter i adventstiden

Publisert: 07.11.2017

Som vanlig arrangeres det en del konserter i Avaldsnes kirke i løpet av november og desember.

Søndag 26. november kommer vokalensemblet Volve vokal til Avaldsnes, og byr på musikk for både Kristi kongedag - siste søndag i kirkeåret - og advents- og julehøytiden, sammen med fiolinist Vera Djapic Oosterkamp og organist Arnfinn Tobiassen. Les mer om denne konserten her.

Søndag 3. desember klokken 20.00 arrangerer Vissjasskoret konsert sammen med Haugesund Vokalensemble. På repertoaret står blant annet Ave verum corpus av Mozart, den vakre Cantique de Jean Racine av Gabriel Fauré. Det blir også solistinnslag ved blant andre Åse Iren Sakkestad (sang) og Arnfinn Tobiassen (orgel). Dirigenter er vår egen Steinar Andsnes sammen med Åse Iren Sakkestad. Konserten blir gjentatt i Udland kirke onsdag 6. desember klokken 19.00.

Menighetens adventskonsert finner sted søndag 10. desember klokken 17.00, og her vil både Testimonia, Witness!!, Keryx og Credo delta. Gratis inngang og kollekt ved utgangen til menighetens givertjeneste.

Torsdag 14. desember kl. 19.30: Kammerkoret Bocca (dir. Ive Buch Romme) med gjestesolist Ole Morten Velde (tenor) og pianist Marina Johansson inviterer til julekonsert i Avaldsnes kirke. Tittelen på konserten er "Det hev ei rose sprunge", og denne vakre julesangen presenteres i flere ulike varianter. I tillegg får du høre andre julesanger på norsk, svensk, tysk, fransk og latin. Ole Morten Velde - som har hatt stor suksess med sine konserter på låven hjemme på gården - synger både sammen med Kammerkoret Bocca og alene, bl.a. "O helga natt". Velkommen! Bill. kr 200 / kr 100 / kr 50 + avg. Forhåndskjøpt billett anbefales og sikrer deg raskere inngang. https://bocca.hoopla.no/sales/