Invitasjon til alle 5.klassinger

Publisert: 22.12.2017

Velkommen til Kode B   Onsdag 10., 17.og 24.januar, lørdag 27.januar og søndag 28.januar

PÅMELDINGSSKJEMA

DU som går i 5. klasse inviteres til å være med på Kode B tre onsdager på rad med oppstart 10. januar rett etter skoletid til kl.14.00. Samlingene foregår på Karmel, Avaldsnes menighetshus. Vi vil være behjelpelige med kjøring til de som går på Håvik og Kvalavåg skoler. Dette blir supre samlinger for 5.klassinger med masse kjekt program J Vi skal blant annet leke, ha aktiviteter, synge, lære om Bibelen og ha dagens kode.

Lørdag 27.januar har vi KodeB dag på Karmel fra kl. 12-17. Da blir det enda flere kjekke aktiviteter, Bibelkunnskap, kodeløp og god mat.

Søndag 28. januar deltar vi på gudstjeneste i Avaldsnes kirke kl. 11.00. Her vil det bli utdeling av bok til alle 5. klassinger. De som ikke blir med på KodeB opplegget er likevel velkommen til å motta bok på gudstjenesten.

Vi ønsker at alle uansett funksjonsnivå skal kunne delta på våre tiltak. Dersom noen trenger spesiell tilrettelegging er det fint om vi får beskjed i forkant.

Håper du blir med ! !

Påmelding på www.avaldsneskirke.no innen mandag 8.januar.

Det koster 50kr

Ønsker du mer info? Ta kontakt med Synnøve Haakonseth på  52812057/46528756