Invitasjon til alle 5.klassinger

Publisert: 28.01.2019

Velkommen til Kode B   Lørdag 16.02 Søndag 17.02 og onsdager 20.februar og 6. 13. 20. og 27. mars

PÅMELDINGSSKJEMA

DU som går i 5. klasse inviteres til å være med på Kode B en lørdag , en søndag og fem onsdager på rad med oppstart rett etter skoletid til kl.14.00. Samlingene foregår på Karmel, Avaldsnes menighetshus. Vi vil være behjelpelige med kjøring til de som går på Håvik og Kvalavåg skoler. Dette blir supre samlinger for 5.klassinger med masse kjekt program J Vi skal blant annet leke, ha aktiviteter, synge, lære om Bibelen og ha dagens kode.

Lørdag 16.februar har vi KodeB dag på Karmel fra kl. 12-17. Da blir det  flere kjekke aktiviteter, Bibelkunnskap, kodeløp og god mat.

Søndag 17.februar deltar vi på gudstjeneste i Avaldsnes menighetshus - Karmel kl. 11.00. Her vil det bli utdeling av bok til alle 5. klassinger. De som ikke blir med på KodeB opplegget er likevel velkommen til å motta bok på gudstjenesten.

Vi ønsker at alle uansett funksjonsnivå skal kunne delta på våre tiltak. Dersom noen trenger spesiell tilrettelegging er det fint om vi får beskjed i forkant.

Håper du blir med ! !

Påmelding på www.avaldsneskirke.no innen 12.februar.

Det koster 100 kr

Ønsker du mer info? Ta kontakt med Synnøve Haakonseth på  52812057/46528756