Ivar Skippervold kommer på Supertirsdag!

Publisert: 23.12.2019

Tirsdag 21. januar får Supertirsdag besøk av Ivar Skippervold. Han har med seg både dukker og sang, og kan i tillegg trylle! Du får også høre historien om St. Ansgar i møte med vikingene, og om den aller første kirka i Norden. Ivar kommer til å lære barna noen bibelviser, og han vil synge noen sanger alene.

Vanligvis har vi Supertirsdag på Karmel, men akkurat denne tirsdagen treffes vi i vår nyoppussede AVALDSNES KIRKE! Arrangementet er en del av menighetens åpningsuke som feirer at kirken har blitt pusset opp!

Det blir to bolker - en for de som er 4-9 år, og en for dem i 10-13 år. De minste møter klokken 17, og de største møter kl 18. Foreldre, besteforeldre og familie er hjertelig velkommen på begge minikonsertene.

Konsertene er gratis.