Misjonskveld med Berit Espeset

Publisert: 23.12.2019

Vel møtt til misjonskveld torsdag 23. januar kl 19.30, under Avaldsnes menighets festuke som markerer gjenåpningen av Avaldsnes kirke.

Vi får høre tale av Berit Espeset. Hun er nå pensjonist, - har tidligere vært misjonær i Brasil og sokneprest i Sørnes menighet på Sola.

Tema: Hvorfor er det viktig for en menighet å drive misjon?

Hun brenner for dette temaet, og vil også gi oss noen glimt fra en tur til Brasil i november 2019.

Det blir fine allsanger og musikk ved Anne Dysjeland Rød, Geir Magne Fossmark og Arnfinn Tobiassen, og vi vil også vise noen små filmglimt fra vårt prosjekt i Thailand.

Gratis inngang. Kollekten ved utgangen blir delt mellom våre to misjonsprosjekter i henholdsvis Thailand og Brasil, prosjekter som blir drevet av Det norske misjonsselskap (NMS).