Orgelkonsert med stjernelag

Publisert: 23.12.2019

Søndag 26. januar kl 19.30 får vi storfint besøk av alle karmøyorganistene, inkludert Marte Didriksen som høsten 2019 deltok som utøver under Norsk orgelfestival. Konserten har fått tittelen Piper og luft #1, og vi håper det blir plenti av både det ene og det andre. Konsertvert er stortingsrepresentant Geir S. Toskedal.

Organister fra hele Karmøy feirer at pipene i Avaldsnes kirke sitt Marcussen-orgel er tilbake igjen etter ett år i eksil i Bergen. Nå er pipene tømt for 37 år med støv, og fasadepipene er polert og skinner som om de var nye. Konserten avslutter festuken i uke 4 som feirer at restaureringen av kirken til en kostnad av ca 38 millioner kroner er fullført.
Programmet denne kvelden blir annonsert ganske snart, men utøverne har vi klare:
Paul Arvid Leithaug, Åkra
Øystein Borch Bredal, Kopervik
Lars Inge Tjøstheim, Falnes og Ferkingstad
Arnfinn Tobiassen, Avaldsnes
Ingrid Elisabeth Berg Tobiassen, Torvastad
Harald Helland, Norheim
Marte Didriksen, Åkra
Konsertvert: Geir S. Toskedal
Billetter på https://avaldsnes.ticketco.no og i døren kr 150.

Fotografer: Morten Berentsen (Berg Tobiassen), Tore Edland (Didriksen), May Ingunn Grindhaug (Leithaug), Torkild Groven (Helland), Hans Knut Sveen (Tobiassen)