KodeB for alle 5.klassinger

Publisert: 21.01.2020

Velkommen til Kode B

PÅMELDINGSSKJEMA

DU som går i 5. klasse inviteres til å være med på Kode B en søndag og fem onsdager på rad med oppstart rett etter skoletid til kl.14.00. Samlingene foregår på Karmel, Avaldsnes menighetshus. Vi vil være behjelpelige med kjøring til de som går på Håvik og Kvalavåg skoler. Dette blir supre samlinger for 5.klassinger med masse kjekt program :)  Vi skal blant annet leke, ha aktiviteter, synge, lære om Bibelen og ha dagens kode.

Søndag 9.februar deltar vi på gudstjeneste i Avaldsnes kirke kl. 11.00. Her vil det bli utdeling av bok til alle 5. klassinger. De som ikke blir med på KodeB opplegget er likevel velkommen til å motta bok på gudstjenesten.

Vi ønsker at alle uansett funksjonsnivå skal kunne delta på våre tiltak. Dersom noen trenger spesiell tilrettelegging er det fint om vi får beskjed i forkant.

Håper du blir med ! !

Påmelding på www.avaldsneskirke.no innen 4.februar.

Det koster 100 kr.

Ønsker du mer info? Ta kontakt med Annbjørg Utvik Gudmundsen - 480 89 298, annbjorg.gudmundsen@karmoykirken.no