Fremføring av kirkespillet Livstreet

Publisert: 13.02.2020

Koret Keryx avslutter sin rogalandsturne med kirkespillet Livstreet. Etter tre konserter i Erfjord, Skjold og Udland kirker høsten 2019, gjør vi nå vår siste fremføring av verket (på en stund) der det hele startet: i Avaldsnes kirke. Kirken ble gjenåpnet i desember 2019 etter omfattende restaureringsarbeider, og vi gleder oss til å synge her igjen!

På midten av 1990-tallet bestilte koret Keryx kirkespillet Livstreet av komponist Sigvald Tveit og tekstforfatter Oskar Stein Bjørlykke. Bestillingen kom i anledning Keryx sitt 10-årsjubileum. Nå spiller vi det igjen, og har med oss Else Mønnich Egenberg og Thor Bernhard Tobiassen som fortellere. Verket tar oss fra skapelsen via Jesu liv her på jorden, og til kristenlivet i vår egen tid. Sanger som "Han gav", "Himlen er open" og "Dei kom med barn til Jesus" er noen av sangene vi får høre, og er også sanger som Keryx har brukt mye i sin virksomhet på gudstjenester og møter i årene som har gått siden verket ble sunget i sin helhet.

MEDVIRKENDE:
Keryx, dir. Arnfinn Tobiassen
Synth: Christian Welde
Piano: Lars Inge Tjøstheim
Perkusjon: Dario Augusto Passera
Obo: Maria Karpinets
Fortellere: Thor Bernhard Tobiassen og Else Mønnich Egenberg
Arrangør: Avaldsnes menighetog Koret Keryx

Turneen støttes av Koralliansen, Rogaland fylkeskommune, Karmøy kommune, Haugesund kommune og Suldal kyrkjelege fellesråd
Billetter på Ticketco og ved inngangen ca 30 minutter før arrangementsstart.