Konfirmantpåmelding
Avaldsnes menighet 2022

Konfirmanten
Fyll ut feltene med informasjon om konfirmanten. Felter merket med * må alltid fylles ut.
Fødselsnummer 11 siffer (uten mellomrom):
Fødested:
Er konfirmanten døpt?
Dåpsdato:
Dåpssted:
Er det noe vi trenger å vite? Noter allergier eller andre ting vi må ta hensyn til. Skriv gjerne "ta kontakt" dersom det er sensitiv informasjon, så kan vi snakkes på telefon.
Jeg vil gjerne være på gruppe med (her kan du notere 1-3 navn):

Last opp bilde av konfirmanten. Dette brukes til å lære navn på konfirmantene, og til bønnekort. Bildet må være av typen .jpg og mindre enn 1MB.

Skole

Hvilken aktivitet ønsker du i konfirmantåret?

Hvilket klokkeslett ønsker du helst gruppeundervisning? (Ikke alle kan få ønsket sitt, dersom det er spesielle grunner til at bare ett passer så skriv det i kommentarfeltet.)
Hvilken dag ønsker du helst konfirmasjon?

Foresatt 1
Gjenta e-post:
VALG AV AKTIVITET TIL KONFACTION KARMØY: I brosjyren og på kirk.no/konfaction-karmoy kan du lese som de ulike aktivitetene du kan velge mellom på leiren. Du skal ha én aktivitet, men fordi aktivitetene kan bli fulle må du sette opp fire ønsker. Ranger ønskene dine slik at nr.1 er den du ønsker mest, og nr.4 er den du ønsker minst av de fire. De som melder seg på som konfirmant først, blir også påmeldt leiren først og har størst sjanse for å få førstevalget sitt.
Kan vi offentliggjøre konfirmantens navn og bilde?

Foresatt 2
Kommentarer:

Denne påmeldingen er satt opp med betaling.

Betalingen går til Avaldsnes sokn
Organisasjonsnummer: 976994027

Konfirmant 2022 - Avaldsnes Beløp: kr 400,00 (NOK)
Dette er egenandelen for konfirmantåret. Pris for KonfACTION Karmøy kommer i tillegg (1200/950kr), og faktureres i etterkant av leiren.