Bli med å gi


Ønsker du å bli fast giver til Avaldsnes menighet?

Avaldsnes menighet har givertjeneste til barne- og ungdomsarbeidet og diakoniarbeidet i menigheten, og til Avaldsnes menighetshus Karmel.

Givertjenesten til barne- og ungdomsarbeidet og diakoniarbeidet går til å finansiere barne- og ungdomsarbeiderstillingen og diakoniarbeiderstillingen.

Givertjenesten til Karmel går til videre forbedringer av bygget og til å betjene gjeld etter utbyggingen.

Du velger selv hvilket prosjekt du vil støtte. Gaver til Avaldsnes menighet kan gi grunnlag for skattefradrag, både for privatpersoner og for virksommheter.

Ved å bli fast giver bidrar du til et stabilt og sikkert økonomisk grunnlag for det viktige arbeidet for barn og unge i menigheten og for menighetens omsorgstjeneste. Gaver til Karmel er med å sikre videre god drift av menighetshuset, som står sentralt i menighetens arbeid. Enten du støtter det ene eller andre giverprosjektet, er du med og bidrar til at menighetens visjon kan virkeliggjøres:

«Avaldsnes menighet ønsker å være et levende, inkluderende fellesskap som gjør mennesker til etterfølgere av Jesus»

 

Her kan du gå videre for å bli giver med autogiro (signatur med Bank-ID eller tilsendt svarkupong som signeres) eller giro med KID-nummer. Det vil være en stor fordel for oss om eksiterende givere også regitrerer seg, siden det sparer oss for mye manuelt arbeid med registrering av gaver.

Lenke til påmelding her (ekstern lenke).