KOR OG HUSFELLESSKAP


I Avaldsnes menighet finnes det tilbud av både små og store fellesskap. Av småfellesskapene kan nevnes misjonsforeninger, bibelgrupper, husfellesskap og sorggrupper. Menighetskontoret kan være behjelpelig med å formidle tidspunkt og kontaktpersoner i de forskjellige gruppene. Du finner kontaktinformasjon under "om oss" på denne siden.

Vi har tre voksenkor i menigheten. Keryx øver annenhver tirsdag på Avaldsnes menighetshus - Karmel, fra kl 2000-2200. Credo møtes annenhver onsdag på Avaldsnes menighetshus - Karmel. Arnfinn Tobiassen (415 28 810) er dirigent for både Keryx og Credo. Ta kontakt med han for mer informasjon om deltakelse, booking eller annen informasjon. Kvalavåg Musikkor møtes på Kvalavåg bedehus hver mandag klokka 2000. Anne-Lin Ytreland er dirigent for koret. Alle korene opptrer jevnlig på gudstjenester og møter i menigheten.


Et par torsdager i måneden klokka 1930 er det kveldsmøte på Avaldsnes menighetshus - Karmel. Se kalender for mer informasjon om når de ulike organisasjonene er representert.
Det holdes også jevnlige møter på Kvalavåg bedehus.

KAFEER OG SOSIALE TREFFPUNKT


Flere av aktivitetene er for tiden avlyst grunnet pandemien. Se kalenderen på forsiden.

Uka begynner med Full rulle på Avaldsnes sanitetshus, som ligger mellom menighetshuset og Avaldsnes skole. Her dufter det av nybakte rundstykker og med fyr i peisen er det en trivelig plass å komme til hver mandag klokka 1100-1400. Konseptet innebærer også rulling av duker til en billig penge. Vel møtt innom!

Seniordansen møtes hver onsdag på Avaldsnes menighetshus - Karmel kl 1430-1630. Man må være minimum 55 år for å begynne her.

Fredagskafeen er åpen på Avaldsnes menighetshus - Karmel hver fredag kl 1130-1300. Alle inntektene som kommer inn på kafeen går til misjonsarbeidet, og hvert år kommer det inn ca kr 20.000 gjennom fredagskafeens mange samlinger.

Vi over 60-treff arrangeres rundt på de tre bedehusene i bygda, Karmel, Håvik og Kvalavåg. Treffene holdes som regel hver første lørdag i måneden klokka 1500.

Lørdagskaféen er åpen én lørdag i måneden i Norheim kirke. Den er tilrettelagt for mennesker med funksjonshemming og er meget populært treffpunkt.

AKTIVITETER FOR VOKSNE


 

 

Liturgisk musikk i gudstjenestene

Den norske kirke har, etter flere år med gjennomgang av gudstjenesteordningen sin, bestemt seg for hvilken musikk som skal brukes til de f...

Les mer

 

Karmøy kyrkjeakademi 24. november i Norheim kyrkje

Les mer

 

Keryx fremfører Den store stjerna

Endelig er den her igjen! Den store stjerna fremføres av koret Keryx sammen med et herlig knippe musikere og med Eldbjørg Andreassen som f...

Les mer

 

Gudstjeneste Avaldsnes kirke 22. november kl. 11

Les mer

 

Gudstjeneste Olavskirken 15. november kl.11.00

Les mer

 

Allehelgenskonserter med Marthe Wang

I vår serie med Allehelgenskonserter, var vi i år strålende fornøyd med å ha fått invitert Marthe Wang til Avaldsnes kirke, Med sin helt u...

Les mer

 

Vigslingsgudstjeneste

Annbjørg Utvik Gudmundsen vigsles til kateket - påmelding til gudstjenesten 25.10.2020 kl 11.

Les mer

 

Karmelgudstjenester høst 2020

Les mer