KOR OG HUSFELLESSKAP


I Avaldsnes menighet finnes det tilbud av både små og store fellesskap. Av småfellesskapene kan nevnes misjonsforeninger, bibelgrupper, husfellesskap og sorggrupper. Menighetskontoret kan være behjelpelig med å formidle tidspunkt og kontaktpersoner i de forskjellige gruppene. Du finner kontaktinformasjon under "om oss" på denne siden.

Vi har flere voksenkor i menigheten. Keryx øver annenhver tirsdag kl 19.00 - 21.00, og ledes av kantor Arne Martin Aandstad (tlf. 971 888 99). Credo har enda ikke startet opp igjen etter sommeren. Olavsguttene er et prosjektbasert mannskor, som også ledes av kantor. Kvalavåg Musikkor møtes på Kvalavåg bedehus hver mandag klokka 2000. Anne-Lin Ytreland er dirigent for koret. Alle korene opptrer jevnlig på gudstjenester og møter i menigheten.


Et par torsdager i måneden klokka 1930 er det kveldsmøte på Avaldsnes menighetshus - Karmel. Se kalender for mer informasjon om når de ulike organisasjonene er representert.
Det holdes også jevnlige møter på Kvalavåg bedehus.

KAFEER OG SOSIALE TREFFPUNKT


Vi har noen aktiviteter hver uke i vår- og høsthalvåret, og andre aktiviteter som arrangeres noen ganger i halvåret. Se kalenderen på forsiden.

Uka begynner med Full rulle på Avaldsnes sanitetshus, som ligger mellom menighetshuset og Avaldsnes skole. Her dufter det av nybakte rundstykker og med fyr i peisen er det en trivelig plass å komme til hver mandag klokka 1100-1400. Konseptet innebærer også rulling av duker til en billig penge. Vel møtt innom!

Seniordansen møtes hver onsdag på Avaldsnes menighetshus - Karmel kl 14.30-16.30. Man må være minimum 55 år for å begynne her.

Fredagskaféen er åpen på Avaldsnes menighetshus - Karmel hver fredag kl 11.30-13.00. Alle inntektene som kommer inn på kaféen går til misjonsarbeidet, og hvert år kommer det inn ca kr 20.000 gjennom fredagskaféens mange samlinger.

Torsdagstreff på Karmel arrangeres to ganger i halvåret kl 11.00-12.30. Som regel har vi dagens gjest med et tema, vi har ord for dagen, allsang, servering og tid til gode samtaler. Entré kr 100.

Lørdagskaféen er åpen én lørdag i måneden i Norheim kirke. Den er tilrettelagt for mennesker med funksjonshemming og er meget populært treffpunkt.

AKTIVITETER FOR VOKSNE


 

Velkommen som 50-årskonfirmant

25.8 er du som er 50-årskonfirmant ekstra velkommen til gudstjeneste i Olavskirken kl 11.00. Etter gudstjenesten blir det fest for påmeldte...

Les mer

Sommerens gudstjenester!

Her er en oversikt over gudstjenestene i Olavskirken på Avaldsnes, sommeren 2024.

Les mer

Menighetens årsmøte

Det kalles inn til menighetens årsmøte i Avaldsnes kirke søndag 26.mai  kl. 12. ( etter ...

Les mer

Bibelreisen

Velkommen på Bibelreisen - en reise gjennom Bibelens fortellinger for voksne! Velkommen til Karmel den 15. og 22.mai. 

Les mer

Godhet 2024

I år utføres Godhet Nord-Karmøy på en annerledes måte enn tidligere. Mer informasjon og påmelding finner du her. 

Les mer

Babysang

Babysang starter opp på Karmel, 5. april kl 11.00. Meld deg på her.

Les mer

Keryx og guttekor starter 5. september

Synge i kor? Tirsdag 5. september starter kantor Arne Martin opp med Karmøy guttekor kl. 17.00 og Keryx kl. 19.00 i Avaldsnes kirke.  ...

Les mer

En kort spasertur med mening

A Short Walk with a Meaning Ein kurzer Spaziergang mit Sinn

Les mer