Stavangerweekend med klubben


Endelig blir det weekend med ungdomsklubben igjen! Vi gleder oss til Stavangerweekend 19.-21.november. Det blir mye sosialt, tid til å handle julegaver, hopping i trampolinepark og godt fellesskap. Turen er for alle fra 8.klasse og oppover. 

 

Avreise fra Karmel blir kl.18:00 den 19.november. Vi reise sammen i buss og eventuelt også biler dersom det er behov for det. Vi kommer tilbake til Karmel ca. kl.14:00 den 21.november. 

Turen koster 750kr for alle som ikke er medlemmer i klubben, og 600kr for de som er medlem. Spør oss om du er usikker på om du er medlem! De som ikke er medlem kan melde seg inn ved å trykke på denne lenken. Medlemskap koster 200kr for ett år (100 kr for resten av 2021). (Dersom det er noen som ønsker å delta, men som ikke har mulighet til å betale så mye så kan dere ta kontakt med Annbjørg på tlf. 480 89 298, så order vi det. Vi ønsker at alle som vil skal kunne være med!)

Vi har god erfaring med å ha noen regler på turene til klubben. Alle deltakere skriver under på en kontrakt i bussen før vi reiser fra Karmel. Kontrakten kan dere lese her.

Frist for påmelding var 16.november. Ta kontakt med ag@karmoykirken.no ved spørsmål. 

 

Tilbake