Konsert med Alf Wilhelm Lundberg


«The Acoustic Beauty» - Alf Wilhelm Lundberg - 8-strengs Brahms gitar
Alf Wilhelm Lundberg er gitarist og komponist fra Haugesund nå bosatt i Trondheim. Den 24. februar tar han turen hjem til Haugalandet for å gjøre en solokonsert i Avaldsnes kirke!

Her får vi høre musikk fra hans soloplate «The Beauty and the Beast - live at Nidarosdomen», i tillegg til urpremiere på noen helt nye komposisjoner!

Mens live-plata fra Nidarosdomen spiller på kontrastene mellom det vakre akustiske og det mørke elektroniske blir denne konserten helt akustisk uten elektroniske effekter, men de lyriske og intrikate komposisjonene kombinert med svært kreative improvisasjoner og originale gitarteknikker fra både jazz, klassisk og perkussiv fingerstyle-gitar vil utvilsomt gi publikum en opplevelse av de sjeldne med musikk som tidligere aldri har vært mulig å spille på gitar!

Brahms-gitarens utvidede register kombinert med Lundbergs bakgrunn som pianist passer som hånd i hanske med Lundbergs harmoniske og svært melodiøse komposisjoner, og hvorfor får du høre nettopp denne kvelden, velkommen til akustisk intimkonsert i Avaldsnes kirke!
Billetter kr 200.

Tilbake