Solveig Andsnes og Øystein Folkedal spiller i Olavskirken 25/9


Solveig Andsnes og Øystein Folkedal kommer tilbake til Olavskirken på Avaldsnes søndag 25. september kl 19.30 med en ny konsert.

Konserten inneholder et variert repertoar, med alt fra viser, musikalsanger til soul. De ser frem til å lage en stemningsfull og underholdende konsert til ettertanke denne høstkvelden i Olavskirken.

Solveig Andsnes er født og oppvokst på Karmøy, bosatt i Oslo. Som utøver, arbeider Andsnes sjangeroverskridende innen sang, dans og skuespill, dette har gjort at musikkteater er et kunstområde hun har markert seg tydelig ved flere anledninger. Hun har i løpet av sin tid som utøver jobbet ved en rekke teater, blant annet Trøndelag teater, Agder teater og de siste årene har hun hatt flere roller ved Oslo Nye. Denne neste året spiller hun teater både på Folketeateret og Oslo Nye Teater hvor hun bl a spiller i musikalen "Så som i himmelen".

Øystein Folkedal er født og oppvokst på Karmøy. For tiden studerer han på Norges Musikkhøgskole hvor han tar Bachelorstudiet i utøvede jazz/improvisasjonsmusikk på piano. Folkedal er en pianist som finner glede i å delta kunstnerisk i mange forskjellige sjangre. Til vanlig spiller Folkedal i forskjellige ensembler. Han spiller gjerne alt fra eksempelvis progressiv rock til pop og vise-inspirert jazzmusikk. Folkedal lever som freelance-musiker i Oslo-området i tillegg til studiet

Arrangør: Avaldsnes menighetsråd

Artistfoto: Erika Hebbert

Tilbake