Bli med i speideren!


Endelig starter speideren opp igjen etter sommerferien. Alle gutter i 3.-5.klasse og jenter i 4.-5.klasse er hjertelig velkomne til å bli med på speidingen! 

Den 7.september starter endelig småspeideren, Stifinnerne, opp igjen etter sommerferien! I Avaldsnes menighet har vi to Stifinner-tropper, en for gutter og en for jenter. Alle gutter fra 3.-5.klasse og alle jenter fra 4.-5.klasse er hjertelig velkomne til å bli med! For første samling møter gutten ved Fotvatnet på Bygnes kl.17.30-19.30, mens jentene møter i Fransehagen i Visnes kl.16.30-18.00. Begge troppene har samling annenhver uke til de samme tidspunktene.

På speideren er en ute i alt slags vær og lærer mye forskjellig gøy! En lærer hvordan å tenne bål, lage mat på bål, førstehjelp, forskjellige knuter, om kart og kompass og mye mer.

For enda mer info eller eventuelle spørsmål, ta kontakt med Silje L. Bringedal for guttene (95423042) og Carola S. Utvik for jentene (93693620). Håper så mange gutter og jenter som mulig vil være med på speidingen!

Tilbake