AVLYST! Tweens POP-UP Halloween


Har du lyst til å gjøre noe veldig gøy og spennende på Halloween? Da anbefaler vi at du kommer på POP-UP! 

31.oktober kl.19-22 blir det Halloween på Karmel for tweens. Her blir det garantert mer godteri ennd u klarer å spise! Dere skal få på en på en spennende rundtur for å samle inn snop fra rare, gale og morsomme mennesker. Her blir det skikkelig halloweenstemning - og også litt informasjon om den kristne allehelgensaftentradisjonen. Kan det blir bedre? Ta med en venn og kom!!

Halloween POP-UP koster 150kroner viss du melder deg på innen fristen. MEN alle medlemmer får som vanlig 50kr rabatt på prisen, altså kun 100kr. Medlemsskap koster 150 kroner for ett år, så dersom du deltar på flere POP-UP i løpet av 2023 tjener du inn igjen medlemsavgiften. For å melde deg inn følger du denne lenken. Velg "Karmsund-Sunnhordaland" og "POP-UP Tweens". Dersom du er usikker på om du er medlem, eller har spørsmål til innmelding så ta kontakt med Annbjørg på 48089298. 

På grunn av innkjøp og planlegging velger vi denne gangen å øke prisen for påmelding etter fristen. Er det ledige plasser er du selvsagt velkommen til å melde deg på også etter 28.oktober, men da koster det 200kr. For å melde seg på etter fristen send sms til Johanna på 41343300.

Tilbake