Impuls 2024


Vi har lyst til å reise på IMPULS sammen med deg i januar. Dette blir en helg fylt av mange gode opplevelser og Jesus. Velkommen til å være med!! 

I januar tester vi ut noe nytt for KarmelUngdom. Elise, Johanna og Annbjørg vil ha dere med på IMPULS! Vi reiser denne helga og vil være tilstede på arrangementet, og overnatte på samme skole. Det er møter og seminarer i IMIkirken som vi deltar på sammen. 

Dersom vi blir flere enn 10 deltakere får vi 10% rabatt på prisen ved å melde oss på sammen. Vi tar derfor påmelding til IMPULS her på våre nettsider, så melder vi oss på sammen som en gruppe. Vi vil gjerne ha påmeldingene inn før 10.desember, slik at vi kan melde oss på litt før 20.desember (som er fristen til IMPULS for tidlig påmelding). Men vet du at du skal, så meld deg på jo før jo heller. 

Ang. reise så blir det litt avhengig av hvor mange vi er. Vi setter ikke opp egen buss, men vi tre vil selvsagt kjøre og har plass til noen i våre biler. Et alternativ er at dere tar kystbussen til Stavanger og at vi henter på bussterminalen. Kanskje kan noen foreldre kjøre også? Vi avklarer dette når vi vet litt mer om hvor mange som har lyst til å reise, og skal selvsagt hjelpe alle med å komme seg til Stavanger! :) 

Tilbake