Oppstart av Karmøy guttekor

Karmøy guttekor startet opp med øvelser tirsdag 8. september, og hele 17 gutter meldte seg på. På grunn av forkjølelse var det noen som måtte holde seg hjemme, men de satser vi på at dukker opp på neste øvelse - friske og raske.

Koret er for gutter i alderen 5 år og oppover, og barn fra hele Haugalandet er velkommen til å bli med. På første øvelse var det gutter fra Haugesund, Røyksund, Kopervik, Torvastad og bygdene rundt Avaldsnes.

Formelt er koret et samarbeid mellom menighetene Torvastad og Avaldsnes, og med Karmøy kulturskole som samarbeidspartner. Det er ikke for sent å melde seg på, og være med og øve mot Luciafeiring den 13. desember i Torvastad kirke. Hvis du registrerer deg i dette skjemaet går det veldig smidig og raskt ved ankomst. Husk å fylle ut alle felter merket med *, om du så bare setter inn et "."

Dirigent for koret er Ingrid Berg Tobiassen, og Arnfinn Tobiassen er akkompagnatør. Du kan ta kontakt med dem på ingrid.berg.tobiassen@karmoykirken.no / 97141573 og arnfinn.tobiassen@karmoykirken.no / 41528810. Øvelsene vil finne sted på tirsdager i Avaldsnes kirke, og vil i første omgang vare fra kl 17.00 til 17.45.

Vi gleder oss til å se dere til høsten!