Sammen som kirke i hele verden - resultater

"Sammen som kirke i hele verden" - aksjonen startet pinsen 2020. Nå er aksjonen avsluttet, og her kommer en oppsumering av hva som har foregått i Avaldsnes menighet denne tiden.

Under aksjonen har kirker i hele Norges land har gått sammen for å samle inn penger til søskenkirker rundt om i verden som lider ekstra nå. Avaldsnes menighet valgte å gi støtte til NMS sitt arbeid i Thailand. Mange har vært engasjerte i aksjonen, og bidratt for å samle inn penger.

Vi har samlet inn penger gjennom offer under drive-in gudstjenesten, hatt innsamlingsaksjon på facebook, og arrangert misjonsløp på Karmel.

Under drive-in gudstjenesten kom det inn 9500 kr, og under innsamlingsaksjonen på facebook er det samlet inn 8550 kr!

Under misjonsløpet ble det salg av mat, og flere barn og voksne løp for å samle inn penger fra sine sponsorer. På bildene kan du se fellesoppvarmingen som ble ledet av Johanna. Det ble til sammen samlet inn litt over 21 000 kr på en ettermiddag! Veldig god innsats av alle som deltok!

Til sammen har Avaldsnes menighet samlet inn 39744 kr!

Tusen takk til alle som har vært med å be for aksjonen, bidratt praktisk og gitt sin støtte!