Sammen om kirke i hele verden


"Sammen om kirke i hele verden" er en aksjon for misjonssolidaritet.
Aksjonen skal være med å gi hjelp til lokale menigheters innsats og engasjement for den globale kirke i forbindelse med korona pandemien.

 

 

Kirkene rundt omkring i verden lider ekstra nå. Så å si alle kirkene finansieres av medlemmene og ikke av staten, slik det er hos oss. Når medlemmene ikke får gå på jobb og tjene penger, har de mindre å gi til kirkens arbeid, og situasjonen blir svært vanskelig. Kirkene får da mindre ressurser til å forkynne og drive det viktige diakonale arbeidet som gjør en stor forskjell i lokalsamfunnet.

En aksjon som dette er tett knyttet til Kirkens oppdrag og budskap. Her er det en dyp sammenheng mellom Pinsefeiringen og kirken som et verdensvidt fellesskap. Kirken er bærer av håpet om nytt liv!

Avaldsnes menighet støtter NMS sitt arbeid i Thailand, og vår misjonær Anne Storstein Haug skriver i mars:

«Jeg tenker mye på de som bor tett i tett nede i slummen ved Lovsangshjemmet. Alle barna som skal holde seg mest mulig i ro, inne i de varme skurene sine. Både Lovsangshjemmet og barnehagen i Immanuel er stengt nå. 
Lørdagsklubbene i Nan holder også stengt, men de supre damene som driver de, har likevel mye annet de er engasjerte i. Nå har de deltatt på sykurs, hvor de har lært seg å sy munnbind, som de igjen deler gratis ut til mennesker i landsbyene.
Nådehjemmet har åpent, 7 kvinner og snart 3 barn bor der for tiden. Vi har gjort det vi kan for å forebygge smitte der, for å beskytte babyene våre.»

 

Bli med på dugnaden du også!

 

Kontonr: 8220 02 85057 eller vipps: 10932
Det er også opprettet en digital innsamlingsaksjon på menighetens facebookside hvor en kan gi en gave.For å se innsamlinsaksjonen, trykk HER.

Menigheten arrangerer også misjonsløp for å samle inn penger! 
Dette skjer på Karmel tirsdag 16.juni. fra kl 16.00-18.00
Det er to baner man kan velge mellom, en på ca 180 m og en på ca 560 m. Det blir salg av grillmat og drikke, med god smittevern.
SLIK FOREGÅR DET: deltakerene ber familie og venner om pengestøtte for hver runde de løper / fast beløp. Da blir det spennende å se hvor mye penger det kommer inn. MELD DEG SELV/ DITT BARN til 41243300 med navn og nr. VELKOMMEN!

For facebookarrangement, trykk HER.

 

Tilbake