Påmelding til klubben i november


På grunn av nye regler kan vi maks være 50 deltakere på klubben, påmelding finner du her. 

 

I høst har vi hatt mellom 70 og 90 ungdommer innom klubben de fredagene vi har hatt åpent. Det er så gøy! Dessverre er det for mange til at vi kan ha klubb på samme måte når reglene sier maks 50stk på arrangementer uten fastmonterte seter.

Det vil si at vi må ha påmelding. Vi har bestemt oss for å utsette klubbkvelden som skulle vært 13.november til 20.november. Da blir det klubb både 20.november og 27.november, med plass til 50 ungdommer hver gang. 

Viktige punkter i forhold til påmelding:

  • Du kan melde deg på én klubbkveld i november (ikke begge to), slik blir det plass til alle som har lyst til å komme. 
  • Påmeldingen er åpen til kl.19:00 den aktuelle fredagen. 
  • Det er maks plass til 50 personer i hver påmelding, og påmeldingen stenger når gruppen er full. 
  • De som ikke er påmeldt kan ikke komme på klubben, og heller ikke oppholde seg utenfor Karmel denne kvelden. Alle som ikke skal være tilstede sendes hjem. Dersom dette ikke overholdes må klubben avlyses frem til det igjen er lov å samles flere enn 50 personer.

 

Påmelding til 20.11

Påmelding til 27.11

 

Til foreldre som er satt opp på vakt:

På grunn av disse endringene vil det bli noe omorganisering av vaktene på de neste klubbkveldene også. Dere vil få meldinger om dette etterhvert som det er klart. Det kan være at noen får spørsmål om å bytte kveld, men vi tar alltid hensyn til at dere får gå den kvelden ungdommen deres er påmeldt. Vi tar kontakt med dere :) 

Tilbake