Gudstjeneste Avaldsnes kirke 22. november kl. 11

Førstkommende søndag er det gudstjeneste i Avaldsnes kirke kl.11.00. Gudstjenesten er ved prost Ove Sjursen og kantor Arnfinn Tobiassen. Offeret denne søndagen går til givertjenesten i Avaldsnes menighet. Nå er det dessverre ikke anledning til å ha mer enn 50 stykker til stede i gudstjenesten, derfor har vi to dåpsgudstjenester etter den ordinære gudstjenesten kl.11.00. Det er mulig å melde seg på, reservere plass på gudstjenesten. Det kan du gjøre på denne siden, ved å trykke på Påmelding her. Eller du kan ringe menighetskontoret tlf. 52812060 onsdag og torsdag mellom kl.09.00 og 15.00. Du må oppgi navn og mobilnummer, enten du  melder deg på her inne, eller ringer til menighetskontoret. Du kan selvsagt møte opp i kirken, men da kan du risikere at det er fult. Vi har rigget oss slik at det skal være trygt å komme til kirke og feire gudstjeneste. SIste søndag var vi opp i mot 40 stk. så det var plass til flere. Har du lyst til å komme til kirke og feire gudstjeneste er det bare å melde seg på. Det er ingen grunn til å tenke at andre behøver plassen bedre enn deg. Du er velkommen, og ta gjerne med en til som du melder på.