Gudstjeneste 1. søndag i advent

Velkommen til å feire gudstjeneste første søndag i advent.

1. søndag i advent inviterer vi igjen til gudstjeneste. Vi har hatt påmelding de siste ukene og det fungere godt. Dette er nok en ordning som kommer til å vare en stund. Vi går inn i det nye kirkeåret. Adventstiden blir annerledes dette året. For noen er det kanskje mørkere enn det pleier å være disse dagene som jo skal fylles med lys og glede. Det skjer lite, mye er avlyst. Kanskje kunne det være godt å komme til kirken og være sammen der. Et nådens år fra Herren er temaet som møter oss denne søndagen. Det er noe som holder, noe slitesterkt vi tar med oss i en tid som av mange oppleves som noe slitsom, ja kanskje også krevende.           DU MELDER DEG PÅ HER. Det er også mulig å bare møte opp i kirken, men da kan du risikere at det fullt. Så meld deg på. Ta gjerne en med deg og kom. Gudstjenesten er ved sokneprest Lars-Tore Anda og kantor Arnfinn Tobiassen. Hilde Østenstad er med på kornett.