Babysang-kurset er fulltegnet


På grunn av smittevernhensyn har vi bare lov til å ha babysangkurs for fem barn og fem foreldre, og kurset er nå fulltegnet.

 

Babysang-kurset for våren 2021 startet opp torsdag 21. januar og varer til og med torsdag 19. mars. Vi møtes kl 10.30 på Avaldsnes menighetshus, og hver samling varer til ca kl 12.00. Alle tar med egen lunsj, og vi serverer kaffi, te og kald drikke. 

Kontingent for våren er kr 100, og betales inn når du melder deg på. Alternativt kan du bruke VIPPS til 140558 (Arrangement Avaldsnes sokn). Merk betalingen med Babysang 2021 og navnet på barnet ditt. Kontingenten dekker utgifter, inkludert CD og andre ressurser til sang i hjemmet.

Leder for babysang våren 2021 blir Arnfinn Tobiassen. Arnfinn har tre gutter selv som har hatt med seg på tidligere babysangkurs i menigheten. Han har også god erfaring med sang i hjemmet, og gleder seg til å formidle både sanger og vaner i vårens babysangsamlinger. Han kan kontaktes på mobil 41528810 eller epost arnfinn.tobiassen@karmoykirken.no for mer informasjon.

Du kan lese mer om innholdet i babysang i Den norske kirke her.

Tilbake