Babysang våren 2021

Babysang-kurset for våren 2021 starter definitivt opp torsdag 21. januar og varer til og med torsdag 19. mars. Vi møtes kl 10.30 på Avaldsnes menighetshus, og hver samling varer til ca kl 12.00. Alle tar med egen lunsj, og vi serverer kaffi, te og kald drikke.

Dere kan melde dere på på forhånd via denne lenken. Det vil også være mulig å bare møte opp uten påmelding, og da skjer registrering med navn og mobilnummer manuelt. Kontingent for våren er kr 100, og betales inn når du melder deg på. Alternativt kan du bruke VIPPS til 140558 (Arrangement Avaldsnes sokn). Merk betalingen med Babysang 2021 og navnet på barnet ditt. Kontingenten dekker utgifter, inkludert CD og andre ressurser til sang i hjemmet.

Leder for babysang våren 2021 blir Arnfinn Tobiassen. Arnfinn har tre gutter selv som har hatt med seg på tidligere babysangkurs i menigheten. Han har også god erfaring med sang i hjemmet, og gleder seg til å formidle både sanger og vaner i vårens babysangsamlinger. Han kan kontaktes på mobil 41528810 eller epost arnfinn.tobiassen@karmoykirken.no for mer informasjon.

Du kan lese mer om innholdet i babysang i Den norske kirke her.