11 år: Kode B og Jorda rundt


Denne våren inviteres alle som fyller 11år i år til hele to trosopplæringstiltak i Avaldsnes menighet! 

 

Først ut er Kode B. En kjekk lørdag hvor du får bli kjent med Bibelen gjennom kodeløp og kjekke aktiviteter på Karmel. Søndagen helga etter får både 4. og 5.klasse utdelt bibelbok på gudstjeneste. 

OPPDATERING 13.04.21: Barneskolene i Karmøy er på rødt nivå tom. 18.april. På rødt nivå kan vi ikke samle barn fra ulike skoler/kohorter til fritidsaktivitet innendørs. Det blir derfor ikke Kode B dag 17.april som planlagt, per i dag håper vi på at vi kanskje kan få lov til å samles 24.april. Meld dere gjerne likevel på, så får dere oppdatert informasjon om ny dato når det blir bestemt. (Påmeldingsfristen er også utvidet pga at tiltaket er utsatt.)

 

Ikke lenge etter starter vi opp med Jorda rundt på 6 dager. Her får du lære om misjon! Vi "reiser" til ulike land, møter folk, mat, kultur, kristne og misjonærer i hvert land. Hvorfor skal vi egentlig fortelle andre om Jesus? 

Begge tiltakene gjennomføres med forbehold om hva som er lov i forhold til gjeldene smittevernsregler. Alle påmeldte blir oppdatert via sms til foresatte dersom det kommer endringer. 

Tilbake